perjantai 21. syyskuuta 2012

Yhden aikakauden loppu.


Maanantaina 17.9.2012 allekirjoittanut erotettiin Mäntsälän Perussuomalaiset RY:n hallituksesta ja koko osastosta.

Päätös ei tullut mitenkään yllätyksenä, sillä jo liian kauan jatkuneet ongelmat hallituksemme sisällä ja oli vain ajan kysymys koska minut erotettaisiin.

Toivon että uudet tuulet puhaltavan syyskokouksessa ja osaston hallituksen vaihtuvan täysin, sillä ”perhepolitiikalla” on riskinsä ajaa ”ei niin reiluihin” päätöksiin.

Vaikka en ole enää kuntamme toiminnassa mukana, niin olen täysillä muutaman ehdokkaan takana. Nimiä en vielä paljasta.

Politiikka osaltani jää nyt tähän, koska on turhaa lyödä päätänsä seinään.

En tule häviämään minnekään, vaan vapaaehtoistyöt jatkuu puoleltani normaalisti.

Kunnioituksella

Mikko A. Ratia



4 kommenttia:

  1. Näin uutena Mäntsälän Perussuomalaisena haluaisin mielelläni kuulla mitkä ne ongelmat ovat, johon kirjoituksissasi viittaat. Itse en ole niitä havainnut, vaan nähnyt, että yhteishenki on oikein hyvä. Yleensä jos syytöksiä halutaan esittää, niin ne tulee yksilöidä, eikä vaan heittää jotain epämääräistä, johon kukaan ei voi vastata. Se ei ole reilua. Yleinen hyvä tapa on myös ratkoa kaikki kismat, jos sellaisia on, asianosaisten kesken keskustelemalla, eikä lähteä puimaan niitä julkisuudessa. Kirjoittamalla tuollaisia juttuja julkisuuteen, samalla mustaat myös kaikkien Mäntsälän Perussuomalaisten mainetta, kuten allekirjoittaneen. Jospa miettisit vielä asiaa kertaalleen ja paremmin.

    Kaikkea hyvää sinulle toivottaen

    Pekka Kärkkäinen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi Pekka.
      Uutena Mäntsälän Perussuomalaisena varmasti kummastuttaa miten muka osaston ilmapiiri on huono?
      Ongelmat ei ole osaston kenttäväessä, vaan osaston hallituksessa, missä lähinnä henkilökemioiden yhteentörmäys on aiheuttanut kaiken sen mitä varten nostin asian pöydälle ja mikä johti erottamiseeni.

      Olen kritisoinut julkisesti osaston hallituksen toimia, en suinkaan osastoa kokonaisuudessaan, sillä itsekin olen huomannut sen mitä enempi uutta porukkaa on mukaan tullut, niin sitä parempi henki on yleisellä tasolla.

      Miksen sitten yksilöi syytöksiä? Olen aiemmin kritisoinut blokillani siitä miksi ehdokkuuteni hyllytettiin ja tuloksena oli kirjallinen varoitus. Median kiinnostuksen myötä juttu lähti lumipallona pyörimään ja rehellisyyttä vaalivana ihmisenä en jättänyt asiaa makaamaan olettamusten varaan ja julkistin todellisen asianlaidan.

      En kiellä etteikö syytä olisi ollut myös minussa, mutta aikaisemmin kun olen yrittänyt tuoda ongelmakohtia hallituksen käsittelyyn, niin jostakin kumman syystä aina asiat ovat jäänyt roikkumaan ilmaan.

      Mäntsälän PS:n maineen mustaamisesta sen verran että eihän tämä minun toiminta juurikaan korvia hivele, mutta osaston maine oli jo kyseenalaistettu aikaisemmin ja tällä kertaa ihan muiden kuin minun toimesta.

      Kunnioituksella

      Mikko A. Ratia

      Poista
  2. Kyl tulet huomaamaan että "hallituksen jäsenet" pitävät aina yhtä eikä muilla ole siihen sanomista...osaavat puhua ja valehdella..

    VastaaPoista